Kinderdagverblijf Enschede

Dit voormalige kantoorpand is verbouwd om het geschikt te maken voor een kinderdagverblijf. Er zijn verblijfruimtes met slaapkamers gemaakt voor de allerkleinsten en ook ruimtes voor de wat oudere kinderen waar aan de computer gewerkt en gespeeld kan worden.

Aangezien de functie van het pand is veranderd, moest de totale plattegrond van begane grond en 1e verdieping worden aangepast. In de nieuwe indeling moesten onder andere verblijfsruimtes, slaapkamers, keukens, sanitaire ruimtes speciaal voor kinderen, verschoonruimtes enz. een plek krijgen. Er is uitgegaan van het 'open deur beleid' wat betekent dat de dagverblijven met elkaar kunnen worden verbonden.

Voor de verkeersruimtes in het pand is een vloerenplan ontwikkeld. De kinderen kunnen zich hierdoor goed oriënteren. Het kleurgebruik in het gehele gebouw is terughoudend zodat een harmonieus totaalbeeld ontstaat.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op